5 km BEDRIJVENRUN

5 KM BEDRIJVENRUN – start 19:40 uur – parcours zie tekening ->

Welk bedrijf wordt de opvolger van het team van MedPlus Fysiotherapie en wint de Zoomer Wantijrun wisselbokaal?

De sportieve uitdaging voor jou en je collega’s! Welk team start de zomer sportief en wint de Zoomer Wantijrun wisselbokaal en een gezellig filmavondje voor maximaal 20 personen in de filmlounge van The Movies in Dordrecht? Buiten de sportieve uitdaging, is het ook een sociale aangelegenheid. Met onze sponsoren is er bij de finish weer genoeg reden om nog even te blijven nagenieten van hopelijk weer een zwoele zomeravond! De inschrijfkosten bedragen 200 euro per team en uiteraard komen ook deze opbrengsten ten goede aan de organisatie van de DrechtStadLoop en de Stichting Sportclub REDO. Wij nodigen bedrijven van harte uit deel te nemen! INSCHRIJVEN kan hier vanaf 1 april

Vorm een team met je collega’s
Een team omvat 3 tot 6 lopers bestaande uit dames, heren en of gemengd. De eindtijden van de snelste drie lopers worden opgeteld. Deze som geldt als eindtijd voor het complete team. Bij teams met minder dan drie deelnemer(ster)s wordt de laatste tijd van de bedrijvenlopers (algemeen) bijgeteld. Individueel worden de lopers ook meegeteld in de eindrangschikking van de 5 km.

Deelname
De kosten bedragen € 200,00 per team van 3-6 personen. Na registratie ontvangt u een factuur (zonder BTW).
Bij de start of bij de finish maken we een leuke foto van uw team als herinnering.

De routes worden bewaakt door zogenaamde parcoursbegeleiders die ervoor zorgen dat je de weg niet kwijtraakt. Op alle parcoursen zijn er voldoende drinkwaterposten. Het Rode Kruis is aanwezig voor eventuele eerste hulp. Fortius stelt kleedkamers beschikbaar voor dames en heren, waar u zich kunt omkleden en eventueel kunt douchen.

Alle afstanden starten en finishen op Sportpark Reeweg (atletiekbaan Fortius), Halmaheiraplein 35 in Dordrecht. De tijd wordt geregistreerd door Racetimer en via een track&trace systeem kan je je vrienden en familie via Facebook of SMS op de hoogte houden.

Programma
19:35 uur start 10 Engelse mijl (16,1 km)
19:40 uur start 5 km
19:45 uur start 10 km

De volgende bedrijventeams hebben meegedaan in 2023:
                         


SUPPORTED BY

Boodschap & Beeld - Creatieve Communicatie
Rabobank Drechtsteden
MedPlus Fysiotherapie en Sport
Zoomer Makelaardij
Belmar Keukens en Badkamers
Dordt Centraal
Rob Sportfotografie
Esther van de Sandt Fotografie
Plus 't Lam
Beeldspraak
Fortius
Runnersworld
Racetimer
ZPRESS Sport
Grand Cru Wijnen

Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram