Inschrijven

Wat leuk dat je interesse hebt om mee te lopen met de gezelligste zomeravondrun (5km, 10km of 16,1km) van Dordrecht! Zodra we meer weten over de editie in 2023 kun je dat op deze site vinden!

 

  • Je kunt niet meer inschrijven.
    Je betaalt 10 euro om mee te lopen en de opbrengst van de run komt ten goede aan Stichting Het Babyhuis en de DrechtStadLoop.
  • Wil je als bedrijfsteam meelopen (min. 3 en max. 6 lopers)? Schrijf je dan in via deze link BEDRIJFSTEAM INSCHRIJVEN.
Je kunt je startnummers zelf ophalen of thuis laten bezorgen, dat kun je bij het inschrijven aangeven.
1. Schrijf je je in tot en met 5  juni, dan kun je:
  • Je eigen naam of kreet op je startnummer laten drukken.
  • Je startnummer thuis laten opsturen (kosten € 2,75), je ontvangt je startnummer dan uiterlijk 16 juni per post thuis.
  • Je startnummer zelf ophalen van 16 juni t/m 21  juni tijdens openingstijden en op 22 juni tot 14 uur bij Runners World Dordrecht (Maasplaza, Korte Parallelweg 169, Dordrecht). Voor openingstijden check: https://www.runnersworld.nl/vestigingen/dordrecht/ 
2. Schrijf je je in vanaf 6 juni tot en met 20  juni, dan kun je op vertoon van de bevestigingsmail met daarin je startnummer!:
  • startnummer zelf ophalen van 16 juni t/m 21  juni tijdens openingstijden en op 22 juni tot 14:00 uur bij Runners World Dordrecht (Maasplaza, Korte Parallelweg 169, Dordrecht). Voor openingstijden check: https://www.runnersworld.nl/vestigingen/dordrecht/ 
  • of je startbewijs ophalen op woensdag 22 juni van 18:00 – 19:00 uur (Fortius sporthal, Sportpark Reeweg, Halmaheiraplein 35 in Dordrecht).
Let op! Na-inschrijving op de avond zelf is niet mogelijk!! Dus schrijf je uiterlijk online in op 20 juni 2022!
Meerdere startnummers ophalen
Het is mogelijk meerdere startnummers tegelijk op te halen. Neem alle bewijzen van inschrijving mee!
Schrijf je uiterlijk 20 juni in en haal  je startnummer op bij RunnersWorld! Dat voorkomt lang wachten bij Fortius op 22 juni. 
Zoomer Wantijrun editie 4 2022
Na twee jaar helaas geen Zoomer Wantijrun te mogen organiseren zijn we er weer helemaal klaar voor en kijken we er enorm naar uit om woensdagavond 22 juni het startschot te geven vanaf de atletiekbaan van Fortius, voor Dordrechts gezelligste zomeravondrun met het mooie Wantij als decor. Je kunt kiezen uit 3 afstanden: 5 kilometer, 10 kilometer of de 10 Engelse mijl van 16,1 kilometer. En dit jaar ook de mogelijkheid voor bedrijven om mee te doen aan de bedrijvenloop. Met de opbrengsten steunen we de Stichting het Babyhuis, een mooi lokaal initiatief, en de DrechtStadLoop. 
 
Programma
Op woensdagavond 22 juni 2022 zal om 19:30 uur het startschot voor de 10 Engelse mijl klinken, gevolgd door de 5 km en de 10 km. Het mooie Wantij is het schitterende decor voor de drie afstanden. We hopen op aangename zomerse temperaturen. Het wordt weer een sportief en gezellig evenement met een vrolijk onthaal bij de finish met muziek en een drankje. Voor iedereen is er natuurlijk een medaille en zullen er prijzen worden uitgereikt aan de nummers 1 t/m 3 bij zowel de heren als de dames op elke afstand. 
Let op: vol=vol! Woensdag 22 juni, start vanaf 19:30 uur Atletiekbaan Fortius in Dordrecht 

SUPPORTED BY

Boodschap & Beeld - Creatieve Communicatie
Rabobank Drechtsteden
MedPlus Fysiotherapie en Sport
Zoomer Makelaardij
Belmar Keukens en Badkamers
Dordt Centraal
Rob Sportfotografie
Fortius
Runnersworld
Racetimer
ZPRESS Sport
Grand Cru Wijnen

Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram