Marijn Markusse

De Dordtse Marijn Markusse (31) is sinds 2023 professioneel triatleet. Met een tweede plaats op het EK en NK voor amateurs verdiende hij zijn licentie. Zoomer Makelaardij associeert zich graag met sport, sport verbindt mensen en het speelveld van de makelaardij heeft veel raakvlakken met sport. Onze makelaars leggen net als topsporters de lat hoog om het allerbeste resultaat te behalen.  Edwin Zoomer: “Wij vinden het belangrijk om sport in Dordrecht te promoten en associëren ons graag met sport. Toen Marijn Markusse ons benaderde om hem te steunen zijn sportieve doelen te behalen hebben we niet lang na hoeven te denken. We volgen zijn sportieve prestaties op de voet en zijn enorm trots op Marijn. En hoe leuk is het dat Marijn vanaf dit jaar ambassadeur van de Zoomer Wantijrun!”

 

 

 

Marijn als jouw haas!

Op onze social media zul je niet alleen de laatste informatie over de run vinden, Marijn geeft regelmatig tips voor een goede voorbereiding. Marijn loopt natuurlijk zelf ook mee met de Zoomer Wantijrun! En nog leuker, je kunt met Marijn meelopen, hij zal vooraf een bepaalde eindtijd delen via de socials en is dat ook een eindtijd die jij graag wilt en kunt lopen, dan zorgt Marijn voor het juiste tempo om die specifieke eindtijd ook te halen!  Marijn de komend tijd meer uitleggen over ‘Meelopen met Marijn’.

 

Professioneel triatleet

Een triatlon is 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en een marathon (42,195 km) hardlopen. Het is niet voor veel mensen weggelegd, maar wel voor topatleet Marijn Markusse, sinds 2023 is Marijn is één van de 20 triatleten in Nederland met een proflicentie.

 

Marijn aan het woord

Marijn combineert zijn carrière als triatleet met een baan als personal trainer. ‘In principe probeer ik met mijn werk zoveel mogelijk bij te dragen aan de gezondheid van mensen’, vertelt Marijn. ‘Daar haal ik veel energie uit!’
Maar om zelf zijn sportieve doelen te halen heeft hij sponsoren nodig. De wedstrijden vinden veelal in het buitenland plaats. Hier komt een hoop bij kijken. Denk aan het reizen en de overnachtingen. ‘De sport die ik beoefen bestaat uit zwemmen, fietsen en hardlopen. Op topniveau is het beste materiaal een vereiste om mee te kunnen doen met de besten en daar hangt een prijskaartje aan’, vertelt Marijn. ‘Door de financiële ondersteuning vanuit Zoomer Makelaardij kom ik weer een stapje dichterbij en is het bijvoorbeeld überhaupt mogelijk om te mogen racen tegen de beste atleten ter wereld en daar ben ik Zoomer Makelaardij erg dankbaar voor’, aldus Marijn.

Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram