Organisatie

De Zoomer Wantijrun wordt georganiseerd door sportliefhebber en initiatiefnemer Edwin Zoomer van Zoomer Makelaardij, loopfanaat Cor van der Steen van de DrechtStadLoop en creatieve duizendpoten Marlies Verduijn en Esther van de Sandt van  Boodschap & Beeld – Creatieve Communicatie en supported by Racetimer, Runners World Dordrecht ,  ZPRESS Sport, Boodschap & Beeld – Creatieve Communicatie, Rabobank Drechtsteden, Belmar Keukens en Badkamers, FortiusGrand Cru Wijnen,  MedPlus Fysiotherapie en Sport  en Dordt Centraal

Liefde voor Dordt en voor de sport
De doelstelling van de Zoomer Wantijrun is het promoten van de sport en sportevents in Dordrecht. Dit doen wij met veel plezier vanuit een passie voor het hardlopen en als woonambassadeur van Dordrecht. Dordrecht is namelijk één van de fijnste steden om te wonen. Een breed scala aan voorzieningen, de historische binnenstad, leuke events en natuurlijk recreëren in het groen en op het water!

Langste dag van het jaar en het begin van de zomer
Het is de bedoeling om de Zoomer Wantijrun de komende jaren jaarlijks te laten plaatsvinden, op de laatste woensdag van de maand juni. Bijzonder trots zijn wij dat de run inmiddels een vast plekje heeft veroverd op de Dordtse hardloopkalender. Een gezellige zomeravond-run langs het Wantij met een lokaal goed doel.

Run voor goed doel
Een deel van de opbrengst van de Zoomer Wantijrun komt ieder jaar ten goede aan de organisatie van de DrechtStadLoop en een lokaal goed doel.

Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram