De vijfde editie Zoomer Wantijrun was een mooie zomerse en sportieve avond!

Op woensdag 21 juni zijn bijna 900 lopers gestart aan de vijfde editie van de Zoomer Wantijrun. Burgemeester Wouter Kolff gaf de startschoten en de lopers gingen enthousiast van start. Met twee nieuwe snelste tijden op de 5km van Yoram Polak en Lindsey Faken is er goed gepresteerd op deze mooie zomer avond! De complete uitslagen vind je hier.

Bij de finish bleef het dan ook lang gezellig met een hapje, drankje en zomerse beats van de DJ, bekijk de foto’s! De bedrijvenrun werd gewonnen door Medplus. Er werd een mooi bedrag gedoneerd aan de Dordtse Sportclub Redo en de DrechtStadLoop. Sportclub Redo, opgericht in april 1980, is een stichting die mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid biedt te sporten op recreatief niveau. Iedereen met een verstandelijke beperking is welkom bij Redo, van jong tot oud.

Sportieve en gezellige zomeravond

Zoomer Makelaardij is de drijvende kracht achter dit Dordtse event. Edwin Zoomer, makelaar en eigenaar van Zoomer Makelaardij: “Het was weer een mooie avond! Sportieve prestaties en veel gezelligheid is een mooie mix. Ik ben er trots op dit samen met een grote groep vrijwilligers te mogen organiseren. Met de hoogste opkomst van alle voorgaande edities denk ik dat veel mensen hebben mee kunnen genieten. Als Dordtse makelaar ben ik er trots op om ieder jaar zoveel mensen sportief te zien genieten van onze stad en de natuur eromheen. Buiten de sportieve uitdaging, is het ook een sociale aangelegenheid. Met dank aan onze sponsoren was er bij de finish weer genoeg reden om nog even te blijven nagenieten van de mooie zomeravond!”

 

Run met een doel

Met de opbrengsten van de Zoomer Wantijrun steunen we de Dordtse Sportclub Redo en de organisatie van de DrechtStadLoop. Sportclub Redo, opgericht in april 1980, is een stichting die sporten op recreatief niveau voor mensen met een verstandelijke beperking mogelijk maakt. Iedereen is welkom, van jong tot oud. 

Atletiekbaan Fortius Dordrecht Zoomer Wantijrun

UITSLAGEN 2023

Check hier de uitslagen en finishfoto!

null

Foto's van 2023

null

OVERALL BESTE TIJDEN

Wie gaat er deze editie een record verbreken?

null

BEDRIJVENRUN 5KM

De sportieve uitdaging voor jou en je collega’s!

Edwin Zoomer, initiatiefnemer en hoofdsponsor over editie 2022:
We kunnen wederom terugkijken op een geslaagd evenement. Het grote aantal lopers benadrukt maar weer hoe sportieve evenementen gewaardeerd worden. Sport verbindt en ook vanavond was het weer genieten om al die lopers te zien. Ik ben vooral ook erg trots op alle vrijwilligers en supporters. Zij hebben gezorgd dat de zomer voor alle lopers op een mooie sportieve wijze van start is gegaan! Veel dank zijn wij ook verschuldigd aan de organisatie van de DrechtStadLoop. In het bijzonder Cor van der Steen,  voor zijn inbreng om de Zoomer Wantijrun mogelijk te maken. En natuurlijk de support van Fortius, MedPlus Fysiotherapie,  Dordt Centraal, Runnersworld, Racetimer, GrandCru Wijnen, Boodschap & Beeld en Zpress sport’.” 

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Wil jij ons helpen dit leuke evenement vlekkeloos te laten verlopen? Wij zoeken nog vrijwilligers bij de start/finish en langs het parcours, bijvoorbeeld als verkeersregelaar of bemanning van de waterposten. Meld je aan via info@zoomermakelaardij.nl


SUPPORTED BY

Boodschap & Beeld - Creatieve Communicatie
Rabobank Drechtsteden
MedPlus Fysiotherapie en Sport
Zoomer Makelaardij
Belmar Keukens en Badkamers
Dordt Centraal
Rob Sportfotografie
Esther van de Sandt Fotografie
Plus 't Lam
Fortius
Runnersworld
Racetimer
ZPRESS Sport
Grand Cru Wijnen

Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram