Inschrijven

Zoomer Wantijrun 2020 geannuleerd, maar woensdag 23 juni 2021 kan in je agenda!

 

We hadden ons weer zo verheugd om met elkaar de zomer een sportieve start te geven… Maar met maatregelen en voorschriften die ons moeten helpen het CORONA virus terug te dringen, is het niet verantwoord en verstandig de Zoomer Wantijrun dit jaar door te laten gaan.

“Ons sportieve hart had het graag anders gezien. Want net als jullie kijken we erg uit naar het begin van de zomer, vooral omdat dit de afgelopen jaren betekende dat we op een mooie zomeravond in juni de Zoomer Wantijrun mochten organiseren. Helaas is het dit jaar anders. We geven hiermee hopelijk de benodigde ruimte aan de zorg. Want het staat voorop dat wij de mensen in de zorg en alle anderen die ons land draaiende houden erg dankbaar zijn. Wij wensen hen via deze weg, en allen die het virus raakt , veel sterkte!”

We hopen jullie uiteraard volgend jaar weer te mogen begroeten! De datum is al geprikt: woensdag 23 juni 2021. Genoeg tijd dus om je lekker voor te bereiden. We zien je graag volgend jaar aan de start van onze mooie run!

Pas op jezelf en elkaar en laten we hopen dat we deze vervelende periode snel achter ons kunnen laten.

Edwin Zoomer

namens de Organisatie van de Zoomer Wantijrun


SUPPORTED BY

Boodschap & Beeld - Creatieve Communicatie
Rabobank Drechtsteden
MedPlus Fysiotherapie en Sport
Zoomer Makelaardij
Belmar Keukens en Badkamers
Erica Bloemideeen
Dordt Centraal
Imbarcazione Barone
Fortius
Runnersworld
Racetimer
ZPRESS Sport
Grand Cru Wijnen

Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram