Supported by

Dank aan onderstaande sponsoren voor hun bijdrage!

Een extra woord van dank is verschuldigd aan de organisatie van de DrechtStadLoop voor hun inbreng om de Zoomer Wantijrun mogelijk te maken. Natuurlijk dank aan Edwin Zoomer van hoofdsponsor Zoomer Makelaardij die zich vol enthousiasme heeft beziggehouden met de organisatie van een nieuw en uniek Dordts sportevent.

Zoomer Makelaardij
Zoomer Makelaardij
Zoomer Makelaardij associeert zich met sport, dit vindt u terug in onze bedrijfsfilosofie. Sport verbindt mensen en het speelveld van de makelaardij heeft veel raakvlakken met sport. Ons motto is niet voor niets: ‘De beste start èn finish in mooi wonen’.
Naar de website
Boodschap & Beeld - Creatieve Communicatie
Boodschap & Beeld - Creatieve Communicatie
JOUW MARKETING TEAM OP AFROEP! Boodschap & Beeld is jouw afdeling marketing & communicatie. Omdat je weet dat het belangrijk is, maar je zelf geen tijd hebt. Of je een event hebt waar even wat rumoer omheen moet. Met een passie voor spraakmakende concepten en social media regelt Boodschap & Beeld álles voor je. Van…
Naar de website
Rabobank Drechtsteden
Rabobank Drechtsteden
Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank.
Naar de website
MedPlus Fysiotherapie en Sport
MedPlus Fysiotherapie en Sport
Met een uitgebreid aanbod op het gebied van fysiotherapie, sport en leefstijl coaching onder een dak willen we gezond leven stimuleren en bewegen zo aantrekkelijk mogelijk maken. Alle therapeuten, deskundigen en instructeurs werkzaam bij MedPlus zijn vooruitstrevende professionals die altijd gaan voor het beste resultaat.
Naar de website
Belmar Keukens en Badkamers
Belmar Keukens en Badkamers
Vele klanten gingen u voor! Al meer dan 25 jaar kunt u voor keukens en badkamers terecht bij Belmar te Dordrecht.
Naar de website
Erica Bloemideeen
Erica Bloemideeen
Dordt Centraal
Dordt Centraal
Imbarcazione Barone
Imbarcazione Barone
Fortius
Fortius
Begin 2017 fuseerden Atletiek Vereniging Parthenon en Kracht Sport & Atletiek Vereniging Hercules tot Fortius. De omnisportvereniging van Dordrecht.
Naar de website
Runnersworld
Runnersworld
Runnersworld is de nummer één hardloopspeciaalzaak van Nederland. Met 29 vestigingen  voorzien zij onze klanten van professioneel advies en het juiste product om hun doelstellingen te halen.
Naar de website
Racetimer
Racetimer
Een accurate tijdsregistratie maakt de wedstrijd nog spannender. En precies dat doet Racetimer op een praktische, betrouwbare en unieke manier.
Naar de website
ZPRESS Sport
ZPRESS Sport
ZPRESS Sport verzorgt voor 25 betaaldvoetbalorganisaties en meer dan 65 amateurclubs presentatiegidsen, programmabladen, glossy business magazines en huis-aan-huis kranten, maar ook in een achttal stadions de niet-tv gerichte reclameboarding enis eigenaar van elektronische scoreborden.
Naar de website
Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen
Grandcruwijnen.nl is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 1.500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden.
Naar de website

Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram
 • Tag jouw loopmaatje die deze snel maar eens aan zijn deur moet hangen .... Zijn we al begonnen met trainen voor de Zoomer Wantijrun? #running #lovetorun #zoomerwantijrun #wantij #dordrecht

  zoomerwantijrun: "Tag jouw loopmaatje die deze snel maar eens aan zijn deur moet hangen .... Zijn we al begonnen met trainen voor de Zoomer Wantijrun? #running #lovetorun #zoomerwantijrun #wantij #dordrecht"
  7
  0
 • Morgen staat Rotterdam in het teken van hardlopen. Alle deelnemers aan @marathonrotterdam #demooiste #rotterdam veel succes! 👟

  zoomerwantijrun: "Morgen staat Rotterdam in het teken van hardlopen. Alle deelnemers aan @marathonrotterdam #demooiste #rotterdam veel succes! 👟"
  23
  0
 • Het nieuwe @078magazine is uit! Leuk interview met Edwin Zoomer, de initiator van de Zoomer Wantijrun, over de 3e editie: "Sportiviteit, verbroedering en gezelligheid" en meer... Start ook jij je zomer sportief op 26 juni? Doe mee en schrijf je in: 5 km, 10 km of 10 Engelse mijl (16,1 km) www.zoomerwantijrun.nl #078mgzn #dordrecht #hardlopen #zomeravondrun #zomer #goeddoel #highfivefoundation

  zoomerwantijrun: "Het nieuwe @078magazine is uit!
Leuk interview met Edwin Zoomer, de initiator van de Zoomer Wantijrun, over de 3e editie: "Sportiviteit, verbroedering en gezelligheid" en meer...
Start ook jij je zomer sportief op 26 juni? Doe mee en schrijf je in: 5 km, 10 km of 10 Engelse mijl (16,1 km) www.zoomerwantijrun.nl
#078mgzn #dordrecht #hardlopen #zomeravondrun #zomer #goeddoel #highfivefoundation"
  27
  2
 • LENTE! Het mooie (hardloop)weer komt eraan, dus lekker trainen! Nog maar drie maanden en dan klinkt het startschot voor de sportieve zomer met de Zoomer Wantijrun op woendsdag 26 juni. Ben jij er ook bij?! inschrijven kan via www.zoomerwantijrun.nl #dordrecht #hardlopen #wantij #lente

  zoomerwantijrun: "LENTE! Het mooie (hardloop)weer komt eraan, dus lekker trainen! Nog maar drie maanden en dan klinkt het startschot voor de sportieve zomer met de Zoomer Wantijrun op woendsdag 26 juni. Ben jij er ook bij?! inschrijven kan via www.zoomerwantijrun.nl #dordrecht #hardlopen #wantij #lente"
  19
  0
 • Ook stiekem al een beetje zin in de zomer...? En de Zoomer Wantijrun natuurlijk! Op woensdagavond 26 juni maken we er weer een sportief zomers feest van! Ben jij er ook bij? Inschrijven kan op www.zoomerwantijrun.nl #wantij #running #dordrecht #zomer

  zoomerwantijrun: "Ook stiekem al een beetje zin in de zomer...? En de Zoomer Wantijrun natuurlijk! Op woensdagavond 26 juni maken we er weer een sportief zomers feest van! Ben jij er ook bij? Inschrijven kan op www.zoomerwantijrun.nl #wantij #running #dordrecht #zomer"
  21
  0
 • De inschrijving is gestart! Doe je ook mee 26 juni? #zoomerwantijrun #running #summer #wantij

  zoomerwantijrun: "De inschrijving is gestart! Doe je ook mee 26 juni? #zoomerwantijrun #running #summer #wantij"
  16
  1

 • instagram by zoomerwantijrun
  8
  1

 • instagram by zoomerwantijrun
  13
  1

 • instagram by zoomerwantijrun
  4
  0

 • instagram by zoomerwantijrun
  4
  0